Wwoofing hos Stoneridge Estate

I et par uger boede og arbejdede vi (Wwoofing) hos Stoneridge Estate i Queenstown ved Lake Hayes. Stoneridge er en vingård, der producerer sin egen vin og har en Cellar Door, hvor de har vinsmagning og sælger vin. Det er et smukt sted, hvor de afholder bryllupper og store fester.

Hvad er Wwoofing?

Wwoofing handler om at leve med familier som lever økologisk . Her tager familier i New Zealand imod rejsende og så lever man sammen med familien og arbejder for dem i 2-5 timer om dagen. Imod arbejdet får vi kost og logi. Arbejdet kan variere alt efter hvad gården/familien beskæftiger sig med. Man lærer derfor meget om økologi og kommer helt ind og bliver en del af en New Zealandsk familie. Wwoofing er i hele New Zealand og Australien, og jeg tror også der er lignende koncepter over hele verden. Man kan oprette en profil her https://wwoof.nz.

Dagligdagen

Stoneridge er under ombygning og derfor var de meget glade for, at Kasper kunne hjælpe med det. Han brugte derfor 3 timer om dagen med tømrerarbejde, og jeg serverede om aftenen til bryllupper. Familien der ejer stedet er så søde og virkelig gæstfri. Der var endda dage, hvor vi ikke behøvede arbejde og så kunne vi ellers tage ud at opleve. Trods Wwoof krav om økologi havde vores arbejde ikke så meget med økologi at gøre. Men det var en rigtig fed oplevelse og vi mødte en masse søde mennesker, der ligesom os også boede der og arbejdede for kost og logi. Det er en fantastisk måde at rejse på, da vi havde brug for en base efter 3 måneder på farten og vores pengepunge havde også brug for en pause. 

Én kommentar til “Wwoofing hos Stoneridge Estate”

 1. Good day! destinationnowhere.dk

  We advance

  Sending your message through the feedback form which can be found on the sites in the Communication partition. Feedback forms are filled in by our program and the captcha is solved. The superiority of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This technique increases the chances that your message will be read.

  Our database contains more than 25 million sites around the world to which we can send your message.

  The cost of one million messages 49 USD

  FREE TEST mailing of 50,000 messages to any country of your choice.

  This message is automatically generated to use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.